HU

Esettanulmányok

Multi-Vitamin.hu

A vitaminok, étrend kiegészítők, gyógynövények és -teák, natúrkozmetikumok online és offline értékesítésével foglalkozó Bio Egészség Kft. működő webshopjának korszerűsítésével bízta meg a Virgo Systems csapatát. A jelentős árbevétellel rendelkező vállalkozás számára fontos a webshop és a jelenleg 5 tagból álló bolthálózat összehangolt működése, ezért különösen fontos volt, hogy az új online kereskedelmi felület könnyen bővíthető legyen.

RÉSZLETEK

Extreme Digital

Az Extreme Digital webáruház megújítása számos kihívást jelentett, melyekre a Virgo Corbis által nyújtott flexibilitás nyújtott megoldást. A projekt során elvárás volt a zökkenőmentes átállás, melyet egyedi módszertanunk segítségével sikeresen hajtottunk végre.

RÉSZLETEK

Anda Present

A széles nemzetközi jelenléttel rendelkező Anda Present reklámajándék és promóciós tárgy forgalmazó cég webáruházának fejlesztéséhez a Virgo Corbis megoldását választotta. A harmincnál is több piacon jelen lévő szolgáltatás hét nyelven érhető el.

RÉSZLETEK

Otthon Centrum

Az Otthon Centrum piacvezető magyarországi ingatlanportál az ügyfeleket (B2C) és a szakmát (B2B) egyaránt kiszolgálni hivatott. A két eltérő funkcionalitás ötvözésére a Virgo Corbis nyújtott megoldást.

RÉSZLETEK
Próbálja ki a Virgo Corbis nyújtotta lehetőségeket a demó portálunkon!
Demó megtekintése