HU

Corbis Blog & érdekességek

2019.
Szeptember

Ez a nyerő SaaS termékstratégia?

Vajon csak salesesek kemény munkájával lehet felfuttatni egy SaaS terméket? A növekedési a SaaS termékeknél többnyire “sales led” modell jellemzően, azaz leadeket gyűjtenek, a sales rep visszahívja az embereket, majd prezentálja a rendszert, legvégül pedig jó esetben megköttetik az üzlet.

A modell kicsit idejét múltnak tűnik, és sok esetben lehetséges, hogy más stratégiát érdemes választani. Az egyik ilyen lehetőség a termékvezérelt növekedés lehet. Tovább olvasom a Product Design blogon

2019.
Augusztus

A termékfejlesztés rendszere

Az a jelenség, amikor egy cég, vagy csapat értékmérője a leszállított funkciók mennyisége ahelyett, hogy az elért üzleti eredményekben, vagy a felhasználóknál elért hatásban mérnék a sikert, igen gyakori tévút. Melissa Perri Escaping the Build Trap c. könyve alapján elmagyarázom, mit is jelent ez. Tovább olvasom a Scrumster Blogon

2019.
Április

Az Extreme Digital webáruháza is a Corbist választotta

Az Extreme Digital fennállásának legnagyobb informatikai projektjét valósította meg a webáruházat kiszolgáló háttérrendszerének teljes megújításával. A Virgo Corbis alapokon nyugvó új áruház fejlesztésekor a legnagyobb kihívás a zökkenőmentes átállás biztosítása volt.

A www.edigital.hu címen elérhető webáruház rendszereinek megújításán másfél éven keresztül egy 16 fős csapat dolgozott a Virgo Systemsnél, valamint számos üzemeltetést végző szakember az Extreme Digitalnál. Összesen mintegy 15 évnyi munkaóra van a fejlesztők háta mögött.

„Az Extreme Digital tizenöt éves történetének legnagyobb informatikai átállását hajtotta végre a Virgóval együttműködve: ennek során másfél évtized alatt összegyűlt felhasználói, rendelési adatot, és több százezer termék adatlapját kellett átemelni az új rendszerbe. A fejlesztések célja egy olyan fejlett áruházi rendszer kialakítása volt, amelybe a jövőben könnyen lehet új funkciókat építeni, és hatékonyan lehet skálázni az olyan ideiglenesen megnövekedett terhelésre, amelyek minden évben a Black Friday akciók alatt érik az online áruházat” – nyilatkozta Malindovszky Tamás, az Extreme Digital fejlesztési igazgatója.

2019.
Március

Microsoft Dynamics NAV támogatás

A Virgo Corbis natív módon támogatja a Microsoft vállalatirányítási rendszeréhez, a Dynamics NAV-hoz való kapcsolódást. Ennek segítségével jelentős mértékben gyorsul az integráció, ami lerövidíti az implementációra szánt időt.

A Virgo Corbis stratégiai célja között szerepel, hogy minél szélesebb körben támogassa az e-kereskedelmi szegmensben használt vállalatirányítási rendszereket. Ennek egyik jelentős lépése a Navision támogatás beépítése a termékbe: az integráció meggyorsításával jelentős idő takarítható meg a bevezetés, implementáció során.

A Microsoft Dynamic NAV (Navision) elsősorban kis- és középvállalkozások számára nyújt megoldást. A redmondi cég által nyújtott megoldás kiemelten fókuszál a kiskereskedelmi szegmensre: a beépített CRM megoldásoknak köszönhetően gyorsabb és pontosabb kapcsolattartás válik lehetővé az ügyfelekkel.

A Virgo Corbis legújabb verziója a Navision integrációnak köszönhetően mindezen szolgáltatásokat zökkenőmentesen biztosítja azon ügyfelei részére, akik a Microsoft ERP megoldása mellett döntöttek.

2019.
Január

Az Anda Present a Virgo Corbist választotta

A reklámajándék és promóciós tárgyak gyártásával, forgalmazásával foglalkozó cég a Virgo Corbis mellett tette le voksát webáruháza megújítására.

A nemzetközi, negyvennél is több piacon jelen lévő vállalkozás a Virgót kérte meg e-commerce jelenlétének megerősítésével kapcsolatos munkák elvégzésére. A stratégiai tanácsadást és követelmény elemzést követően az Anda Present vezetősége a Virgo Corbis terméket választotta a megújult funkcionalitás implementálására.

Az elsősorban B2B kereskedelmi szegmenst kévpiselő vállalkozás elsődleges célja, hogy olyan felületet nyújtson vásárlóinak, ahol a termékek könnyen és egyszerűen kereshetők, illetve a megrendelés folyamatába szervesen illeszkedve az egyedi emblémázás megtervezése is elvégezhető.

2018.
Július

Hogyan működik a Virgo Scrum Master Community?

Már lassan egy év telt el, amióta megalakult a Scrum Master Community a Virgoban. Azóta elértünk már egy csomó mindent! Tovább olvasom a Scrumster Blogon