HU

Magunkról

A Virgo Corbis mögött álló cég, a Virgo Systems egy dinamikusan növekvő kreatív szoftvergyár. Informatikai megoldásaink egyedivé, piacképessé és profitábilissá teszik ügyfeleink termékeit, szolgáltatásait. Sikerünk titka az agilis szoftverfejlesztési módszertan – és persze a rengeteg tapasztalatból fakadó innovációs képesség, kreativitás.

Agilisnak nevezzük azt a megközelítést, azt a hozzáállást, azt a szoftverfejlesztési keretrendszert, amely sallangmentes (szikár), gyors és gyakorlatias. Nem csodafegyver, de a csapatból a legtöbbet hozza ki, drámaian megnövelve a siker esélyét.

A Virgo öntanuló szervezet. Egész csapata folyamatosan képzi magát, szorosan követi a legújabb műszaki megoldásokat, best practice-okat. Folyamatosan optimalizáljuk a tevékenységünket, amelyben a legképzettebb tanácsadók segítenek.

A Virgo Corbis board

Laczkovich Bence

International Business Development

A Frederick Community Collegeban (Washington D.C., USA) pénzügyi és üzleti tanulmányokat folytatott, ezzel fejelve meg a Szegedi Tudományegyetemen (Magyarország) szerzett olasz szakos diplomáját, amit Sienában (Olaszország) tökéletesített jogi és gazdasági szakfordítói szakképesítéssel. A Virgo Corbis csapatában a nemzetközi üzletfejlesztésért, terjeszkedésért felelős vezető posztját tölti be.

Gordon Ákos

Head of Sales

Számítógépes mérnökként végezte tanulmányait. Diplomája megszerzése után a Magyar Nemzeti Múzeum rendszergazdájaként dolgozott két évet, majd barátaival 2000-ben megalapította a Virgo Systems Kft.-t. A garázscégként induló mikrovállalkozásban előbb maga is szoftverfejlesztéssel foglalkozott, majd az egyre szaporodó megbízások miatt project managementre szakosodott. 2007-től a dinamikusan növekvő cég kereskedelmi igazgatójaként dolgozik. Az ebből fakadó tapasztali tudását stratégiai tanácsadás kapcsán kamatoztatja az ügyfelek irányában.

Bártfai Diána

Business Development Manager

Az ELTE ÁJK-n szerzett jogász diplomát, majd egy évtizedet töltött el sales és marketing manager-pozícióban az Intelnél, ahol a szlovén és horvát piacért is felelt. Friss Virgós, 2019 szeptembere óta tagja a Corbis-csapatnak, ahol üzletfejlesztési területen dolgozik, 2019. decembere óta pedig customer success manageri feladatokat is ellát.

Mezei Csaba

E-commerce üzletágvezető

A Miskolci Egyetemen szerzett gépészmérnöki, majd mérnök-informatikusi diplomát. Kezdetben szoftverfejlesztőként, majd projekt managerként, később pedig szoftverfejlesztési üzletágvezetőként dolgozott az elmúlt két évtizedben. 2018 őszén érkezett a Virgoba, 2019. decembere óta vezeti az e-commerce üzletágat.

Szijártó Tamás

Chief Software Architect

2011. augusztusától dolgozik a Virgónál technológiai vezetőként. Megalakulása óta tagja a Chief Technology Boardnak: ez a cégen belüli miniszervezet felel azért, hogy meghozza a vállalat életében fontos technológiai döntéseket. A főbb feladatai közé tartozik a Virgo CMS- és portálrendszerének (Spica), és az erre épülő Virgo Corbisnak a fejlesztése.

Seprenyi Péter

Head of Product, e-commerce vezető tanácsadó

Szoftver fejlesztői pályakezdését követően 2002 óta tanácsadói, illetve projektvezetői tevékenységet lát el. Kezdetben a T-Online, majd az Origo színeiben bővítette tapasztalatait. 2012 óta Virgós, ahol a cég legnagyobb projektjeinek mindegyikét aktívan vezette, illetve támogatta. B2B és B2C e-commerce tapasztalataival erősíti a Virgo Corbis csapatát, szükség esetén ügyféloldali technológiai tanácsadással egybekötve.

Boros Norbert

UX Consultant

Norbert a Product Design üzletág tagjaként felelős a Virgo Corbis felhasználóközpontú tervezéséért. Több mint 8 éve segíti vállalati ügyfeleit UX tanácsadóként, leginkább ügynökségi oldalon. Szakmai érdeklődésének fókuszában a digitális termékstratégia, a digitális transzformáció, és a user experience stratégia tervezése állnak.

A Virgo Corbis team

Gregán Krisztián

Front End developer, modern front end

Molnár Dániel

PHP developer

Kovács Anna

Product Owner

Herner Attila

PHP vezető fejlesztő

Lép Fanni

Scrum master

Próbálja ki a Virgo Corbis nyújtotta lehetőségeket a demó portálunkon!
Demó megtekintése