Partnerek

Cosmo Consult

Az Cosmo Consult csoporthoz csatlakozott XAPT a Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszerek nemzetközi téren elismert forgalmazója. A vállalat portfóliójában olyan megoldások találhatók, amelyek a különböző méretű vállalkozások, vállalatok üzleti és ügyviteli folyamatainak hatékony és átlátható kezelését, elemzését és irányítását segítik.
A Virgo és az XAPT közötti partneri megállapodás eredményeként a frissen piacra lépő vállalkozások számára teljeskörű e-commerce informatikai megoldást tudunk nyújtani.

A német piacon több mint 25 éve aktív Pulsar GmbH szoftver tanácsadási és fejlesztési szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Megrendelőink a nagyvállalati szektorból, elsősorban kereskedelmi, banki és pénzügyi vállalatok közül kerülnek ki. Számukra a követelményelemzéstől a kivitelezésen át a támogatásig számos szolgáltatást nyújtunk. Az e-commerce iránti növekvő igényt kielégítendő hoztuk létre egy nemzetközi kooperáció eredményeként a Pulsarweb márkát.

A SmartCommerce célja, hogy kis- és középvállalkozások számára nyújtson elsősorban e-kereskedelmi területen értékalapú tanácsadói szolgáltatást. A SmartCommerce-szel kötött stratégiai megállapodásunk célja, hogy tevékenységi körünket üzletfejlesztési, stratégiai tanácsadással bővítsük ügyfeleink részére.

Próbálja ki a Virgo Corbis nyújtotta lehetőségeket demo portálunkon!
Demó megtekintése