Áttekintés

Kiemelkedően flexibilis
e-commerce portál motor

Egyedi webáruházak, e-commerce rendszerek koncepcionálása, fejlesztése, újraírása, továbbfejlesztése, üzemeltetése.

Azoknak az elektronikus kereskedőknek, akik kinőtték, túlhaladták a rendszereiket és emiatt nem tudnak fejlődni, és azoknak a cégeknek, akik most tervezik az online térbe vinni a kereskedelmi tevékenységüket és gyorsan akarnak piacra lépni, a Virgo Corbis olyan technológiát és szolgáltatást kínál, amellyel nagyon gyorsan üzembe helyezhető az új rendszer, és az egyedi igények is kompro­misszum mentesen megvalósulnak.

Követelményelemzés

A Virgo tanácsadó csapata közös műhelymunka során mélyen megérti az ön piaci és informatikai problémáit, segít meghatározni, hogyan működjön az új rendszer, és hogyan léphessen piacra a lehető leggyorsabban. Az alapos követelményelemzés után korszerű és skálázható megoldást javaslunk.

Implementáció

A Virgo Corbis építőköveiből gyorsan és hatékonyan építjük fel az üzlete alapjait, ám rendkívüli szabadsággal építjük ki az egyedi funkciókat és komponenseket, oldjuk meg a speciális integrációs problémákat. Célunk, hogy a bevételtermelésre alkalmas rendszer a lehető leghamarabb éles üzembe kerüljön és termelje meg a valós user visszajelzéseket és pénzügyi alapokat a célirányos továbbfejlesztéshez.

Üzemeltetés és támogatás

Egy komoly rendszer sohasem tud elkészülni, mert abban a pillanatban, hogy nem fejlesztik tovább, lemarad. A működés és a profit optimalizálása, a piac változásaira való gyors reakciók csak a megrendelő és a fejlesztő közös gondolkodásán keresztül valósulhat meg. Az üzlet jellegétől függően közösen választjuk ki a a leghatékonyabb skálázható megoldást, legyen az a saját szerverparkunk vagy a legkorszerűbb felhő alapú megoldások.

Eszközkészlet

Az építőelemek ismertek, de nincs rendszer egyedi igény nélkül.

Minden olyan közismert e-commerce megoldást egyesítünk, amellyel ma a vezető online kereskedők képesek piacra lépni vagy továbbfejlődni. Olyan gyorsan építjük fel az alap rendszert, mint egy dobozos megoldás esetén lehetséges. Minden eddigi­nél gyorsabban és rugalmasabban reagáló partnere leszünk a továbbfejlesztésben, a komponensek testreszabásában, egyedivé tételében és a speciális integrációs elvárások megvalósításában.

Seprenyi Péter
Head of Product, vezető tanácsadó
Próbálja ki a Virgo Corbis nyújtotta lehetőségeket demo portálunkon!
Demó megtekintése