Rólunk

A Virgo Systems 20 éves múltra visszatekintő, dinamikusan növekvő agilis szoftvergyár. Informatikai megoldásaink bármely iparágban egyedivé, rugalmasan alakíthatóvá és tartósan versenyképessé teszik ügyfeleink termékeit, szolgáltatásait.

Sikerünk titka a két évtizedes iparági tapasztalat és az agilis, ügyféligény központú szemlélet – és persze az innovációs képesség, célorientált csapatmunka és kreativitás.

A Virgo öntanuló szervezet. Minden munkatársunk folyamatosan képzi magát, szorosan követi a legújabb technológiai trendeket és megoldásokat, jó gyakorlatokat. Folyamatosan optimalizáljuk folyamatainkat és tevékenységünket, ebben a legképzettebb tanácsadók segítenek bennünket.

Virgo E-commerce Board

Laczkovich Bence

International Business Development

A Frederick Community Collegeban (Washington D.C., USA) pénzügyi és üzleti tanulmányokat folytatott, ezzel fejelve meg a Szegedi Tudományegyetemen (Magyarország) szerzett olasz szakos diplomáját, amit Sienában (Olaszország) tökéletesített jogi és gazdasági szakfordítói szakképesítéssel. A Virgo Corbis csapatában a nemzetközi üzletfejlesztésért, terjeszkedésért felelős vezető posztját tölti be.

Gordon Ákos

E-commerce üzletágvezető

Virgo csoport alapító-tulajdonosa, stratégiai vezetője.
Mérnöki tanulmányai után barátaival 2000-ben alapította meg a Virgo Systems Kft-t. Kezdetben maga is szoftverfejlesztőként dolgozott, majd az első sikerek után a projektmenedzsment folyamatokat vette kézbe. 2007-től a vállalat kereskedelmi igazgatója, a Virgo csoport e-commerce üzletfejlesztési vezetője, az üzleti stratégiai tanácsadó SmartCommerce Consulting senior tanácsadó partnere. A Virgo Ventures alapító-társtulajdonosa, a technológiai inkubátor cég ügyfeleit startup tapasztalataival segíti.

Seprenyi Péter

E-commerce vezető tanácsadó

Szoftverfejlesztői pályakezdését követően 2002 óta tanácsadói, illetve projektvezetői tevékenységet látott el kezdetben a T-Online, majd az Origo csapatában. 2012 óta virgós, a cég legnagyobb projektjeit vezette, illetve támogatta szakértelmével. B2B és B2C e-commerce tapasztalataival erősíti a Virgo Corbis csapatát, igény esetén technológiai tanácsadással segíti ügyfeleinket.

Virgo Corbis Product Development Team

Turek Csaba

Vezető Product Owner

Molnár Dániel

Vezető PHP fejlesztő

Höltzl Tamás

QA vezető

Eisenberger Aranka

PHP fejlesztő

Pap Róbert

PHP fejlesztő

Borzák Attila

Front-end fejlesztő

Szabó Attila

Tesztelő

Werner Nóra

Tesztelő

Próbálja ki a Virgo Corbis nyújtotta lehetőségeket demo portálunkon!
Demó megtekintése