Rólunk

Virgo Systems

A Virgo Corbis mögött álló cég, a Virgo Systems egy közel 20 éves múltra visszatekintő, dinamikusan növekvő kreatív szoftvergyár. Informatikai megoldásaink egyedivé, rugalmasan alakíthatóvá és tartósan versenyképessé teszik ügyfeleink termékeit, szolgáltatásait bármely iparágban.

Sikerünk titka az agilis szoftverfejlesztési módszertan – és persze a rengeteg tapasztalatból fakadó innovációs képesség, célorientált csapatmunka és kreativitás.

A Virgo öntanuló szervezet. Minden munkatársunk folyamatosan képzi magát, szorosan követi a legújabb technologóia trendeket és megoldásokat, jó gyakorlatokat. Folyamatosan optimalizáljuk a tevékenységünket, amelyben a legképzettebb tanácsadók segítenek bennünket.

Virgo E-commerce Board

Laczkovich Bence

International Business Development

A Frederick Community Collegeban (Washington D.C., USA) pénzügyi és üzleti tanulmányokat folytatott, ezzel fejelve meg a Szegedi Tudományegyetemen (Magyarország) szerzett olasz szakos diplomáját, amit Sienában (Olaszország) tökéletesített jogi és gazdasági szakfordítói szakképesítéssel. A Virgo Corbis csapatában a nemzetközi üzletfejlesztésért, terjeszkedésért felelős vezető posztját tölti be.

Gordon Ákos

Head of Sales

Számítógépes mérnökként végezte tanulmányait. Diplomája megszerzése után a Magyar Nemzeti Múzeum rendszergazdájaként dolgozott két évet, majd barátaival 2000-ben megalapította a Virgo Systems Kft.-t. A garázscégként induló mikrovállalkozásban előbb maga is szoftverfejlesztéssel foglalkozott, majd az egyre szaporodó megbízások miatt project managementre szakosodott. 2007-től a dinamikusan növekvő cég kereskedelmi igazgatójaként dolgozik. Az ebből fakadó tapasztali tudását stratégiai tanácsadás kapcsán kamatoztatja az ügyfelek irányában.

Bártfai Diána

Business Development Manager

Az ELTE ÁJK-n szerzett jogász diplomát, majd egy évtizedet töltött el sales és marketing manager-pozícióban az Intelnél, ahol a szlovén és horvát piacért is felelt. Friss Virgós, 2019 szeptembere óta tagja a Corbis-csapatnak, ahol üzletfejlesztési területen dolgozik, 2019. decembere óta pedig customer success manageri feladatokat is ellát.

Mezei Csaba

E-commerce üzletágvezető

A Miskolci Egyetemen szerzett gépészmérnöki, majd mérnök-informatikusi diplomát. Kezdetben szoftverfejlesztőként, majd projekt managerként, később pedig szoftverfejlesztési üzletágvezetőként dolgozott az elmúlt két évtizedben. 2018 őszén érkezett a Virgoba, 2019. decembere óta vezeti az e-commerce üzletágat.

Szijártó Tamás

Chief Software Architect

2011. augusztusától dolgozik a Virgónál technológiai vezetőként. Megalakulása óta tagja a Chief Technology Boardnak: ez a cégen belüli miniszervezet felel azért, hogy meghozza a vállalat életében fontos technológiai döntéseket. A főbb feladatai közé tartozik a Virgo CMS- és portálrendszerének (Spica), és az erre épülő Virgo Corbisnak a fejlesztése.

Seprenyi Péter

Head of Product, e-commerce vezető tanácsadó

Szoftver fejlesztői pályakezdését követően 2002 óta tanácsadói, illetve projektvezetői tevékenységet lát el. Kezdetben a T-Online, majd az Origo színeiben bővítette tapasztalatait. 2012 óta Virgós, ahol a cég legnagyobb projektjeinek mindegyikét aktívan vezette, illetve támogatta. B2B és B2C e-commerce tapasztalataival erősíti a Virgo Corbis csapatát, szükség esetén ügyféloldali technológiai tanácsadással egybekötve.

Boros Norbert

UX Consultant

Norbert a Product Design üzletág tagjaként felelős a Virgo Corbis felhasználóközpontú tervezéséért. Több mint 8 éve segíti vállalati ügyfeleit UX tanácsadóként, leginkább ügynökségi oldalon. Szakmai érdeklődésének fókuszában a digitális termékstratégia, a digitális transzformáció, és a user experience stratégia tervezése állnak.

Virgo Corbis Product Development Team

Gregán Krisztián

Front End developer, modern front end

Molnár Dániel

PHP developer

Kovács Anna

Product Owner

Herner Attila

PHP vezető fejlesztő

Próbálja ki a Virgo Corbis nyújtotta lehetőségeket demo portálunkon!
Demó megtekintése