Technológia

A Virgo Corbis mögött meghúzódó technológia alkalmas saját, vagy bérelt szerveren, illetve cloud környezetben történő üzemelésre. Minden architektúrális komponens horizontálisan skálázható, azért költséghatékonyan illeszthető a változó terhelési igények kiszolgálásához. A Symfony framework által biztosított magas szintű biztonsági megoldások fölé a Virgo Corbis alkalmazásszintű másodlagos biztonsági megoldásokat nyújt, amelyek megkönnyítik a nem rendeltetésszerű felhasználások detektálását.

A Virgo Corbis architektúra minden eleme redundáns. Futtatható külön virtuális gépben, külön szerveren. Az egyes virtuális vagy fizikai eszközök kiesése nem okoz rendszerleállást, mivel a forgalom automatikusan átterelésre kerül az adott komponens még üzemelő példányaira.

  • PHP 7.2+ támogatás
  • Symfony 3.4+ alapú Virgo Corbis keretrendszer
  • Lucene alapú keresési motor
  • Doctrine alapú gyártófüggetlen adatbáziselérés
  • Memcached, Redis támogatás
  • Folyamatos biztonsági frissítések

Egy komplex e-commerce megoldás folyamatos rendelkezésre állása és üzemeltetése talán az egyik legfontosabb IT feladat. A Virgo Corbis több tucatnyi végponton kínál alkalmazás szintű metrikákat, amelyeket tetszőleges üzemeltetői környezetbe be lehet konfigurálni, így a rendszer szintű üzemeltetési információkon felül alkalmazás szinten is azonnali információkhoz juthatnak az alkalmazás üzemeltetők.

A rendszer teljesítmény növeléséhez elengedhetetlen a háttér rendszerek, adatbázisok tehermentesítése. A Virgo Corbis több szintű cache mechanizmusa biztosítja, hogy az egyes elemek mindig a leggyorsabban elérhetőek legyenek a vásárlók számára

A folyamatosan fejlődő szoftver a biztosítéka, hogy az üzleti igények a leggyorsabban megvalósulhassanak. A Virgo Corbis integrált fejlesztői és deployment környezete biztosítja, hogy egy folyamatosan fejlődő terméket a leghamarabb át tudjunk nyújtani ügyfeleinknek.

A Lucene erejét már mindenki ismeri a tartalom keresési piacon. Legyen az a SolR vagy az Ellastic Search a Lucene mindig ott van a motorháztető alatt. A Virgo Corbis motorházteteje alatt is Lucene fut. Több mint 10 éves Lucene tapasztalat teszi lehetővé, hogy a legkülönbözőbb domainekben is hatékony kereséseket és releváns találati listákat kapjunk.

Szijártó Tamás
Chief Software Architect
Próbálja ki a Virgo Corbis nyújtotta lehetőségeket demo portálunkon!
Demó megtekintése