Esettanulmányok / Anda Present

Az 1995-ben indult Anda Present Group jelenleg 32 országban gyárt egyedi emblémázású és csomagolású reklámajándékokat. Több mint 100 szakemberrel dolgoznek és az online értékesítés mellett tették le voksukat. Webshopjuk megújítására a Virgo Corbis nyújtotta megoldás bizonyult a legmegfelelőbbnek.

A B2B szolgáltatásokat nyújtó portál különlegessége, hogy egy felülettervező segítségével teszi lehetővé az ajándék- és reklámtárgyak egyedivé alakítását. Ezen kívül a szokásos e-kereskedelmi megoldásoktól gyökeresen eltérő logisztikai és gyártási folyamatokhoz kellet igazítanunk a webshop által kínált ügyfélutakat.

Az adminisztrációs felület lehetőséget kínál a terméktörzs gyors betöltésére, importálására, illetve kezeli a termékvariánsokat, melyek az ajándékok, termékek jellegéből adódóan széles spektrumon mozognak.

Technológia

Az implementációt az alábbi technológiai alapokon végeztük el:

  • PHP Symfony Framework
  • Virgo Corbis
  • Bootstrap
  • MySQL
  • Apache Lucene

Kihívások

Új vállalatirányítási rendszer bevezetési projekt

A fejlesztés megkezdésével egyidőben zajlott a korábbi, egyedi vállalatirányítási rendszer lecserélése. A választás a Virgo Corbis által is támogatott Navisionre, a Microsoft ERP termékére esett.

Mivel a Virgo Corbis keretrendszere rendelkezik az integrációhoz szükséges konnektorral, ezért ebben az esetben a kihívást nem annyira a megvalósítás okozta, hanem sokkal inkább a projekt ütemezése, a feladatok priorizálása. Erre jó megoldást nyújtott az agilis módszertan, melynek segítségével rugalmasan tudjuk kezelni a felmerülő új igények által nyújtott kihívásokat.

Egyedi B2B szolgáltatások

Az Anda Present olyan egyedi szolgáltatásokat kínál ügyfelei számára, melyek megvalósítása a portálon komoly kihívásokat jelentett, ugyanakkor a Virgo Corbis nyújtotta rugalmas keretrendszernek köszönhetően implementálásuk zökkenőmentesen zajlott le.

Többek között minden egyes ügyfél egyedi hitelkerettel rendelkezik, melynek terhére végezhetik vásárlásaikat. Emellett egyedi kedvezményeket is kapnak a kiemelt ügyfelek, melyek az adminisztrációs felületen kerülnek meghatározásra.


		
Vissza a lista oldalra
Próbálja ki a Virgo Corbis nyújtotta lehetőségeket demo portálunkon!
Demó megtekintése