Esettanulmányok

Telenor Magyarország

A Telenor Magyarország 2017 nyarán írt ki tendert e-commerce platform fejlesztésére és üzemeltetésére. Az együttműködés célja a Telenor digitális felületeinek ügyfélközpontú fejlesztése volt.

A tender kiírásban alapvető elvárás volt az agilis módszertan szerinti működés és a magas technológiai színvonal biztosítása. A feladatok a tanácsadástól a UX tervezésen és a design elkészítésén át a kivitelezésig, majd a bevezetési és üzemeltetési támogatásig terjedtek.

Telenor Case Study
RÉSZLETEK

PPG Trilak click & collect webshop

A Trilak Festékstúdió folyamatosan fejlesztett click & collect megoldás, amely kiválóan alkalmas a termékpaletta bemutatására és az érdeklődők tájékoztatására, majd a boltokba terelésére. További előnye az online katalógusokkal szemben, hogy alkalmas a termékek népszerűsítésére az online térben, és az online marketing kampányok során mérhetővé teszi a konverziókat, tranzakciókat.

RÉSZLETEK

Építőanyag.hu

A Piramis Építőház azzal a céllal keresett meg minket, hogy sikeres, Pest megyében az egyik legnagyobb raktárkészlettel rendelkező építőanyag kereskedéséhez szeretne webáruházat indítani. Az eredmény az Épitőanyag.hu, ahol minden megtalálható, ami építkezéshez vagy felújításhoz kellhet.  A projekt azért is különleges volt, mert stratégiai partnerünk, a Smart Commerce Consulting bekapcsolódásával teljes körű e-kereskedelmi kiszolgálást nyújthattunk az [...]
RÉSZLETEK

Multi-Vitamin.hu

A vitaminok, étrend kiegészítők, gyógynövények és -teák, natúrkozmetikumok online és offline értékesítésével foglalkozó Bio Egészség Kft. működő webshopjának korszerűsítésével bízta meg a Virgo Systems csapatát. A jelentős árbevétellel rendelkező vállalkozás számára fontos a webshop és a jelenleg 5 tagból álló bolthálózat összehangolt működése, ezért különösen fontos volt, hogy az új online kereskedelmi felület könnyen bővíthető legyen.

RÉSZLETEK

Extreme Digital

Az Extreme Digital webáruház megújítása számos kihívást jelentett, melyekre a Virgo Corbis által nyújtott flexibilitás nyújtott megoldást. A projekt során elvárás volt a zökkenőmentes átállás, melyet egyedi módszertanunk segítségével sikeresen hajtottunk végre.

RÉSZLETEK

Anda Present

A széles nemzetközi jelenléttel rendelkező Anda Present reklámajándék és promóciós tárgy forgalmazó cég webáruházának fejlesztéséhez a Virgo Corbis megoldását választotta. A harmincnál is több piacon jelen lévő szolgáltatás hét nyelven érhető el.

RÉSZLETEK

Otthon Centrum

Az Otthon Centrum piacvezető magyarországi ingatlanportál az ügyfeleket (B2C) és a szakmát (B2B) egyaránt kiszolgálni hivatott. A két eltérő funkcionalitás ötvözésére a Virgo Corbis nyújtott megoldást.

RÉSZLETEK
Próbálja ki a Virgo Corbis nyújtotta lehetőségeket demo portálunkon!
Demó megtekintése