HU

Esettanulmányok / Anda Present

Az 1995-ben indult vállalkozás jelenleg 32 országban kínál egyedi emblémázású és csomagolású reklámajándék gyártást partnereinek. Az európai promóciós szegmens meghatározó szereplője több mint 100 szakemberrel dolgozik és legfontosabb értékesítési csatornájának az Internetet választotta. A korábbi webshopjának megújítására a Virgo Corbis nyújtotta megoldás bizonyult a legmegfelelőbbnek.

A B2B szolgáltatásokat nyújtó portál különlegessége, hogy egy felülettervező segítségével teszi lehetővé az ajándék- és reklámtárgyak egyedivé alakítását. Ezen kívül a szokásos e-kereskedelmi megoldásoktól gyökeresen eltérő logisztikai és gyártási folyamatokhoz kellet igazítanunk a webshop által kínált workflowt.

Az adminisztrációs felület lehetőséget kínál a terméktörzs gyors betöltésére, importálására, illetve kezeli a termékvariánsokat, melyek az ajándékok, termékek jellegéből adódóan széles spektrumon mozognak.

Technológia

Az implementációt az alábbi technológiai alapokon végeztük el:

  • PHP Symfony Framework
  • Virgo Corbis
  • Bootstrap
  • MySQL
  • Apache Lucene

Kihívások

Navision bevezetés

A fejlesztés megkezdésével egyidőben zajlott a korábbi, egyedi vállalatirányítási rendszer lecserélése. A választás a Virgo Corbis által is támogatott Navisiönre, a Microsoft ERP termékére esett.

Mivel a Virgo corbis keretrendszere rendelkezik az integrációhoz szükséges konnektorral, ezért ebben az esetben a kihívást nem annyira a megvalósítás okozta, hanem sokkal inkább a projekt ütemezése, a feladatok priorizálása. Erre jó megoldást nyújtott az agilis módszertan, melynek segítségével rugalmasan tudjuk kezelni a felmerülő új igények által nyújtott kihívásokat.

Egyedi B2B szolgáltatások

Az Anda Presents olyan egyedi szolgáltatásokat kínál ügyfelei számára, melyek megvalósítása a portálon komoly kihívásokat jelentett, ugyanakkor a Virgo Corbis nyújtotta rugalmas keretrendszernek köszönhetően implementálásuk zökkenőmentesen zajlott le.

Többek között minden egyes ügyfél egyedi hitelkerettel rendelkezik, melynek terhére végezhetik vásárlásaikat. Emellett egyedi kedvezményeket is kapnak a kiemelt ügyfelek, melyek az adminisztrációs felületen kerülnek meghatározásra.

Vissza a lista oldalra
Próbálja ki a Virgo Corbis nyújtotta lehetőségeket a demó portálunkon!
Demó megtekintése